.

har letat efter lite saker som ska köpas i new york. det ska bli en ipod, marc by marc jacobs kläder, en chanelväska och mamma ska även leta efter acnekläder och se hur priset ligger. det blir fint. jag ska också åka till new york, men det får bli en senare planering.gårdagen blev lugn med lite öl och lite film. ville egentligen festat med min nya klänning men det får vänta tills nästa helg. då är det fest med jobbet på fre och fest hos moa på lör. onsdagen efter detta väntar london. så det kommer tillfällen!

nu vill jag snart åka hem. pratade med johan igår och jag saknar honom. vill träffa flickorna också, och familjen. menmen, det får vi ta om ngr helger. fia kommer upp till mig i påsk, så då blir det påskfirande med klass i oslo. helgen efter det ser ni mig nog i fkp.
det var det. pusspusspuss

Kommentarer
Postat av: Fia

Lätt att det ska firas påsk med klass, Det var som förra påsken då vi låg o chillade hemma hos dig och båda samtidgt, vi chillar med hög klass:) Det avr precis som vi hade sagt vi tar den på tre! Jag tycker det är dags för en repris. Du är så fin min lilla gumma, tack för pratstunden igår. Du är guld och mitt allt. Älskar dig. Pussen och peacen

Postat av: agnes

firas med klass, ja jävlar! och chillas med klass också. åååh, det ska bli löv. kom nuuuuuuuu! puss

2008-03-02 @ 22:16:54
URL: http://agneeees.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback