Roskilde del 1

ja, vart ska jag börja.
det har varit en vecka med underbart väder, helt underbara konserter, mycket mycket fylla, många sköna kommentarer, roligt folk, fia när hon är som bäst, anders när han är som bäst, leandro och amanda när de är som bäst,
roskilde när det är som bäst. det skrivs att detta var den bästa festivalen på länge, och jag håller med.
ja fy fan.

det bästa är nog att vi har sett så otroligt mkt. radiohead, the chemical brothers, jay z, neil young, josé, lykke li, robyn, kings of leon, wildbirds and peacedrums, cat power, duffy, kate nash, gnarls barkely, band of horses, the black seeds, bob hund, the streets, ja herregud.
det kallas rutin, mina vänner.

det har fotats för fullt så jag tror att jag får dela upp festivalen i två delar, med den bästa delen sist. TENKER TE!

måndag.
jag och fia åkte buss, sippade rödvin och kände in festivalens första dag med en lagom fylla. vi bestämde även att alla goa grejer som sägs ska skrivas upp i en bok.
-smart säger jag.
-sant säger jag.tisdag.
ja, vi får spara på bilderna. tisdagen var flummdagen i köpenhamn. med långklänning och band i hårt drog vi iväg.
på kvällen kom anders med guran, och oj vad gött.onsdag.
ja, ungefär så. onsdagen tillbringades mestadels i erik och annas camp. mkt trevligt och mkt flumm. (fia hade förresten bränt sig så att på ryggen)torsdag.
jag tror att jag kör vidare. i väntan på att duffy och radiohead ska dra igång, solar vi, chillar till sambatåg, sippar en väldi massa rödvin och har det gött.fredag.
ni får fredagen också. fredagen var himla bra, speciellt fridansen till gnarls och supen med leandro och amanda.vilken fredag! jag vill ta med nästan alla kort för det är så himla fint.
ååååh.

menmen, det är ju två dagar kvar. jag tar dem lite senare sen. nu har jag massor att göra. packa upp packning, fixa med massa flyttlådor sen oslo, alla dessa kläder, göra mig iordning och sen träffa tessan.
men, ingen stress. jag har ju trots allt semester.

oslo känns plötsligt så långt borta. och det känns väldigt bra. det känns gjort på ngt sätt. nu är det barcelona som gäller och allt är fixat. jag fick 8300 från csn och det var gött.
äntligen är den rätta lägenheten bokad, det blev loftlägenheten. känns helt rätt. jag och robin kommer att bo där eftersom fia inte ska stanna så länge. lite dyrt, men pengar finns definitivt. (förresten så älskar jag robin så mkt att jag inte vet vart jag ska ta vägen. snart har vi varit ihop i tre år, och mermermer ska det bli)

vad jag pratar.
jag vill bara säga allt på en gång. jag är så himla glad.
och så tycker jag om er.
hej då.

Kommentarer
Postat av: Anonym

det ser helt underbart ut!

2008-07-08 @ 22:18:48
Postat av: jennifer

fy vad gött de ser ut. jag vill också festivala!

Postat av: agnes

det var helt underbart!

2008-07-10 @ 13:50:08
URL: http://agneeees.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback