förberedelser

hej.
det är tisdag och förberedelser.
jag ska ringa till johan nu och fråga när vi ska åka och inhandla. mycket som behövs va!
jag och martin och johan blir det, för fia åker till sthlm idag till frida. som tur är ska hon bara vara borta ngn dag.

jag vill till second hand idag också. har nämligen funderat på att köpa en jättefin gitarr till mig och robin. den kan vi ha i sommar!
vi ringde på ett jättefint boende igår i oslo, en etta som var hyftsat billig. det verkade positivt, hon som hade den var inte hemma men var tillbaka om två veckor och då skulle vi bestämma visningstid. wiihoo.
det är även visning på ett skitsnyggt boende med terass på taket nu på söndag och vi får se om robin åker upp. det vore gött liksom!  så det ser ljust ut för mig och min kära pojkvän. blir inga problem va. det vore så gött att komma upp snart ba. menmen, need to finish da bokslut on kylteknik först.

igår var det myyys, jag och fia och robin var hos mig och chillade för jag är ensam hemma. vi lagade tacos och pratade och dom är så bra. det är skönt att fia är hemma igen. soulmates är alltid bäst. fia ska bo med oss i sommar en sväng också och jag och fia ska vara gatumusikanter. det ni!

happ, det var nog det.


everything under the sun.

Kommentarer
Postat av: Pröppa

Fatta vad skönt det är att vara hemma:) Det börjar närma sig..ahh shit. Jag är så laddad inför detta nu. Tältet blir kanon:) Hörs imorrn. Peace


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback