hohoo

hej.
det är onsdag och lillördag.
ikväll blire nog ngr bärs:) det är man värd liksom.

just nu sitter jag hos quick och laddar upp lite cv och pratar med fliz och leo. det var längesen jag såg dom båda, puss på er!
igår var det mys, jag och robin var ute på stan och gick hela kvällen, och sol var det också. jag var givetvis tvungen att gå till hm och inhandla lite. det är sjuk rea där nu, ska dit en sväng snart igen.
idag har vi kollat på film och lagat god mat. ikväll ska vi nog äta sushi. n-n-najs.

jag och robin funderar på att åka till strömstad och rossö i helgen. räkorna, solen och det vita vinet lockar. det vore underbart att chilla där.
näsa vecka kommer fiiia, gött. fia du måste ta med dig lite grejor till mig. du får fråga mina grannar om nyckel. vi tar det när vi hörs, men bara så du vet:)

nu ska jag köra vidare!
så äree.

how you see the world.


Kommentarer
Postat av: Fia

Det är svårt att ha tråkigt i den staden. Är verkligen glad för eran skull! Underbart att du mår bra. Blev genast på bättre humör här:) Fan vad najs asså. Jag kommer nog på tisdag el ons. För här kan man ju inte chilla så gött du vet:) Men jag kan inte ta med för möe grejor ba. Ni ska ju ändå åka hem snart. Oj vad jag längtar efter dig. Vi festar väl på lite när jag kommer va? Tänker på dig massor o njuter med dig givetvis! Puss soulmate min


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback